Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de S’obre la preinscripció per als centres de formació d’adults (nova finestra)
21/06/2024 11:20:00
Educació

S’obre la preinscripció per als centres de formació d’adults

La ciutat compta amb sis centres de formació d’adults

Ja està obert el termini de preinscripció per als centres de formació de persones adultes per al curs 2024-2025. Fins al 28 de juny, les persones interessades poden realitzar el tràmit. Acabat el termini de preinscripció, el 4 de juliol es publicaran les llistes en cada centre amb la puntuació provisional, i l’11 de juliol, la definitiva, un cop resoltes les reclamacions. El 15 de juliol es coneixeran les llistes d’admesos. La matrícula s’haurà de formalitzar del 4 al 9 de setembre.

La ciutat compta amb sis centres de formació d’adults: Sant Ramon, Can Serra, Sanfeliu, Catalònia, Sant Josep i Bellvitge-Gornal. L’objectiu d’aquests centres és oferir activitats d’aprenentatge que permetin a les persones adultes desenvolupar les seves capacitats, enriquir coneixements i millorar les competències tècniques i professionals.

A la pàgina web de l’Àrea d’Educació se’n pot consultar tota la informació i accedir a vídeos explicatius de cadascun dels centres de formació d’adults de la ciutat. La preinscripció s’ha de fer presencialment als centres d’adults. La sol·licitud es pot descarregar al web del Departament d’Educació , a on hi ha més informació sobre el procés.

Els centres d’adults imparteixen cursos per assolir l’educació secundària, per accedir als cicles formatius de grau mitjà (CAM) i per preparar les proves d’accés a la universitat (per a persones majors de 25 anys i de 45 anys). L’oferta inclou també ensenyament de llengües (català, castellà, anglès i francès), informàtica i formació instrumental (aprendre a llegir, escriure, operacions matemàtiques...).

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400